Børnene har glæde af en tur til Agersø. Allerede på Stigsnæs stiger spændingen, fordi børnene får mulighed for at sejle med Agersøfærgen. Vel ankommet til øen efter kun 15 minutter, er de smalle gader og stræder samt gadekæret en oplevelse i børnehøjde. I gadekæret kan man se både frøer og karusser og nogle gange også en snog. Tag en tur ud til stranden og find krabbeskjold, muslingeskaller, vættelys og meget mere.

Agersø har to legepladser, 1 sportsplads og 1 halv hal  og derudover shelterpladser lige efter sportspladsen. På shelterpladsen er der 5 sheltere og dermed plads til 30 personer.

Den ene legeplads er kun 100 m fra købmandsforretningen. Gå hen til hallen og ind gennem skolens overdækkede cykelskur, så kommer du til legepladsen. Man kan benytte hallens toilet.

Sportspladsen ligger også lige ved hallen og er naturligvis åben for alle. Der er bord/bænk sæt på sportspladsen. Hallen kan lejes til nogle hyggelige sportstimer for kun kr. 100 pr. time. Kontakt Susanne Carlsen tlf. 40619739.

Den anden legeplads er ved havnen. Gå ned af Agersø Møllevej mod havnen, så kommer du lige derned. Lystbådehavnens toiletter er åbne for alle. Her er der også pusleplads.