Agersø Naturskole / Agersø Naturlejrskole / Agersø naturcenter  er stiftet under navnet Agersø Naturcenter S/I.

Agersø Naturcenter kan grupper, skoler, daginstitutioner og foreninger - børn såvel som voksne. Der er mulighed for dagsbesøg og besøg med overnatning. Der er 30 sovepladser i Agersø Naturcenter og når man lejer til overnatning, så har man Naturcenteret og skolehaven helt for sig selv. Tjek Naturcentrets hjemmeside her.

Børn fra 0-6 år - uanset antal - rejser gratis med Agersøfærgen. Sejl fra Stigsnæs med Agersøfærgen. Overfartstiden er 15 minutter.

Her får du et fantastisk møde med naturen. På Agersø er vand, strand, fugle og fisk meget tæt på. I samarbejde med naturguiden planlægges besøget. 

Agersø Naturskole/Agersø naturcenter har til huse på Agersø gl. skole, som består af 2 klasselokaler, en pavillon, en dejlig lukket have, legeplads, toiletter og en bålplads. Agersøhallen med idrætspladsen ligger lige ved siden af skolen. Der er 30 sovepladser indendørs. Mulighed lavu-overnatning udendørs samt mulighed for shelter overnatning.

I shelterne - der er 5 stk. - er der plads til ialt 30 personer. Shelterne er placeret lige efter idrætspladsen. Der er flot udsigt og bålsted. Toilet ved Agersøhallen. Shelterne er åbne for alle. Der tages et mindre administrationsgebyr på kr. 25 pr. shelter. Du kan reservere op til fire sheltere.  Den femte kan ikke forhåndsreserveres. Det er for at sikre, at der er mulighed for få et sted at sove, "hvis man lige kommer forbi". Kontakt evt. info@agersoenaturcenter.dk om shelterne.

Affald - medtages altid fra shelterpladsen.